Penne med tomat- og gorgonzolasaus

Mer enn nok til to sultne voksne:

Fullkornspenne (ca 200-250 g)

3 kylling- og kalkun røkte kjøttpølser uten skinn

1 boks krønsja tomater

to gulrøtter

én paprika

sukkererter

50-100 g (avhengig av hvor mye smak du vil ha) gorgonzola eller annen blåmuggost

salt og pepper

persille

fersk basilikum

kok pastaen

stek pølsene (i terninger) og gulrøttene (også i terninger) og ha krønsja tomat og hakket paprika + sukkererter i pannen. Ha så i kokt pasta og ost. Rør til all osten er smeltet. Smak til med salt og pepper (obs! osten er salt), persille og garnér med basilikum.

SPIS! (Det har jeg akkurat gjort)

Penne med tomat- og gorgonzolasaus

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s