Torsdagsregn og café, julegaver mm (tanketufs)

I dag har det regnet. Det er en usedvanelig mild senhøst/forvinter og jeg nyter varmen så lenge den er her. Så litt regn tåles absolutt. Nå vil jeg bare slippe slapsfasen og gå rett over i tørrsnøogkulde perioden.

Wilma og jeg har brukt dagen på hyggelig smavær med to tanter (K og C) på Skansen. Maten var litt under middels, servicen direkte dårlig, men vi fikk sitte i fred i tre timer. Forresten- IKKE bestill kaffe der. Den er langt under middels. På høyde med servicen.

Etter endt samvær med gravido og ikkegravidotante kjøpte jeg årets første julegave- til en av søstrene. Nå er jeg i gang.

Hjemme er vi nærmere mål- W har jobbet iherdig og kjøkkenet er bare to lister og litt el-jobb unna ferdigstillelse.  Forhåpentligvis er vi ferdige før jul. Det hadde vært deilig.

….

Ellers er Wilma et meget velfungerende eksemplar av typen menneskebebi. Jeg koser meg med henne- barn anbefales på det sterkeste.

Her er et bilde av Wilmas sko. De har hun brukt i dag. Pynte seg må man jo! Takk til Ina og Leon for de råsa conversene.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Blinket (eller den lille hvite prikken) til høyre for skoene er glitter i et lite lilla tyllskjørt jeg har kjøpt til dattera.  Gled dere til å se det!

Reklamer
Torsdagsregn og café, julegaver mm (tanketufs)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s